krosto Napisano 13 Listopada 2017 Napisano 13 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 1- Samoloty i śmigłowce Kategoria specjalna 2- Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam, Czeski short-run z niewielką ilością części plastikowych, blaszką i kompletnie nieprzydatnych silnikiem żywicznym. Postanowiłem zrobić z niego aparat zwiadowczy o nr. bocznym 101.09 w typowym malowaniu dla wytwórni Thone und Fiala (stacjonował w pn Włoszech) Produkt wyjściowy może nie był idealny (wspomniany silnik, grubaśne elementy nośne, ubogie wnętrze etc.), za to malowanie sprawiło mi wiele frajdy i z nieukrywanym zapałem sięgnę jeszcze po Berga. pozdrawiam K Cytuj
ModelistConstructor Napisano 30 Grudnia 2017 Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Co do modelu: samolocik jak żywy i bardzo piękny Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Grudnia 2017 Super Moderator Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Złoty sobie jaja robi Cytuj
hiwis Napisano 30 Grudnia 2017 Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Złoty sobie jaja robi A jak tu sobie jaj nie robić ? ;-) "6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi