krosto Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 1- Samoloty i śmigłowce Kategoria specjalna 2- Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam, Czeski short-run z niewielką ilością części plastikowych, blaszką i kompletnie nieprzydatnych silnikiem żywicznym. Postanowiłem zrobić z niego aparat zwiadowczy o nr. bocznym 101.09 w typowym malowaniu dla wytwórni Thone und Fiala (stacjonował w pn Włoszech) Produkt wyjściowy może nie był idealny (wspomniany silnik, grubaśne elementy nośne, ubogie wnętrze etc.), za to malowanie sprawiło mi wiele frajdy i z nieukrywanym zapałem sięgnę jeszcze po Berga. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Grudnia 2017 Share Napisano 30 Grudnia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelistConstructor Napisano 30 Grudnia 2017 Share Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Co do modelu: samolocik jak żywy i bardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Złoty sobie jaja robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Grudnia 2017 Share Napisano 30 Grudnia 2017 Gratuluje drugiego miejsca;) A to wyniki konkursu już były? Bo na głównej stronie żadnych wyników nie ma :/ Złoty sobie jaja robi A jak tu sobie jaj nie robić ? ;-) "6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi