Mariucha Napisano 16 Września 2018 Autor Share Napisano 16 Września 2018 Powolne męczenie sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 20 Września 2018 Autor Share Napisano 20 Września 2018 Po filtrach, olejach i kilku obiciach, delikatny wash z kolorem tylko nieco ciemniejszym od bazy. Koniec męczenia biednego mitchella, jutro lakier i ostatnia prosta Która wcale nie musi być taka krótka, bo zostają jeszcze drobiazgi w podwoziu i reanimacja przednich karabinów. Przy wklejonej już osłonie kabiny może to być w niektórych miejscach niewykonalne, ale to ocenię dopiero po zdjęciu masek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 22 Września 2018 Autor Share Napisano 22 Września 2018 Niniejszym, z kronikarsko-warsztatowego obowiązku, obwieszczam zakończenie warsztatu Mitchella Jestem świadomy masy błędów, ale optymalnie zadowolony. Sam model, jako w zasadzie pierwszy - bo te 30 lat temu nie były nawet w 20% tak robione jak ten, dawał mi w kość aż do samego końca. Pozytyw jest taki, że nic nie zastąpi doświadczenia. Dzisiaj z pewnością wszystko robiłbym inaczej, ale chyba właśnie o to chodzi w nauce. Dokończę kilka drobiazgów, jak połamane lufy na dziobie i jak wyjdą jakieś w miarę przyzwoite zdjęcia, może dam do galerii... Dzięki za wsparcie i pomoc w trudnych początkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 może dam do galerii... Jakie może? Ma być bo inaczej Poproszę tylko fotkę z prawej strony na "dziób", tak z męskiego punktu widzenia (ze zbliżeniem, oczywiście) Wyszło ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Września 2018 Autor Share Napisano 24 Września 2018 Ale... z Twojej prawej, czy mojej?... Tych zbliżeń, to wlałbym właśnie unikać... Zrobię co w mocy. Dzięki, cieszę się, że choć jedna osoba widzi to, co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 No przecież napisałem że z "męskiego punktu widzenia" Dla pewności podaję "instrukcję obrazkową zbliżenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Września 2018 Autor Share Napisano 24 Września 2018 Aaa, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi