analogic Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Witam, Model firmy Bronko. Podstawka sklada sie z 2uch warst korkowych. Bloto to pigmenty z Sidoluxem pokryte Tamiya clear. Tory firmy RPM. Tlumiki pojazdu zrobione od podstaw. Model malowany farbami Vallejo, Lifecolor, Tamiya. Lufy karabinow firmy Rb Model. . . . . . . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Świetny model, makieta też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Bardzo ładny model, podoba mi się zwłaszcza nie za mocne brudzenie, takie w sam raz. Z uwag, to chyba niepomalowane są tylne światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Świetny, bardzo mi się podoba . Szczególnie wydechy i torowisko - klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2017 Pozno odpowiadam ale proza zycie nie pozwolila.... Świetny model, makieta też mi się podoba. Dziekuje Chorazy. Dodam ze balast/kamienie na torowisku zapozyczylem z kolejki elektrycznej. Bardzo ładny model, podoba mi się zwłaszcza nie za mocne brudzenie, takie w sam raz. Z uwag, to chyba niepomalowane są tylne światła. Masz racje. Swiatel tylnych nie pomalowałam. Mialem je w planie zarzucic blotem. Taki skrot wykonalem.... pozdrawiam Świetny, bardzo mi się podoba .Szczególnie wydechy i torowisko - klasa . Dzieki Rack za mile zlowa. Wydechy wykonalem z miekkiej blaszki miedzianej. Na brzegi tlumikow nakleilem cienki drut a z gory i dolu zamknalem je plastykowymi krazkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi