Luzak Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Witam, przedstawiam ukończonego po ponad dwóch latach stania Shermana od Eduarda, który większość tego czasu stał prawie skończony bez narzędzi i brudzenia. Model jak na moje skromne umiejętności sklejał się bardzo dobrze i był dość skomplikowany. Z tego co sie dowiedziałem przeglądając to forum jest to przepak firmy Tasca, która ma najlepsze Shermany. Malowanie jedno z zaproponowanych w zestawie. Brudziłem pierwszy raz, i zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie pozostawia to wiele do życzenia. Tak czy inaczej proszę o łagodny wymiar kary jako, że jest to mój pierwszy model plastikowy brudzony. Wczesniej robiłem M60 od Tamki ale tylko go pomalowałem bazą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Mi brakuje washa i kilku lepszych zdjęć - bezpośrednio w galerii ( zbliżeń, lepszego kadrowania ) - nie każdy klika w zdjęcia . P.S. szkoda, że nie założyłeś warsztatu przy budowie tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Słabo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 umiejętności skromne, ale plus jest taki, że z tego-dosyć niskiego pułapu bedzie ci bardzo latwo te umiejetności znacząco podniść, a to wróży wiele satysfakcji i przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2017 Rack, washa robiłem, ale możliwe, że jest zbyt delikatny i go nie widać. Warsztatu nie zakładałem, ponieważ model był zaczęty w sumie około 2 lata temu i nie znałem wtedy tego forum. Zdaję sobie sprawe z tego, ze model nie jest jak to się mówi pierwszej jakości wykonania, ale są to moje pierwsze kroki w modelarstwie plastikowym, jednak papier wymaga zupełnie innych umiejętności. Przy następnym modelu, czyli T30 już założyłem warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi