Luzak Napisano 4 Grudnia 2017 Napisano 4 Grudnia 2017 Witam, przedstawiam ukończonego po ponad dwóch latach stania Shermana od Eduarda, który większość tego czasu stał prawie skończony bez narzędzi i brudzenia. Model jak na moje skromne umiejętności sklejał się bardzo dobrze i był dość skomplikowany. Z tego co sie dowiedziałem przeglądając to forum jest to przepak firmy Tasca, która ma najlepsze Shermany. Malowanie jedno z zaproponowanych w zestawie. Brudziłem pierwszy raz, i zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie pozostawia to wiele do życzenia. Tak czy inaczej proszę o łagodny wymiar kary jako, że jest to mój pierwszy model plastikowy brudzony. Wczesniej robiłem M60 od Tamki ale tylko go pomalowałem bazą. Cytuj
Rack Napisano 5 Grudnia 2017 Napisano 5 Grudnia 2017 Mi brakuje washa i kilku lepszych zdjęć - bezpośrednio w galerii ( zbliżeń, lepszego kadrowania ) - nie każdy klika w zdjęcia . P.S. szkoda, że nie założyłeś warsztatu przy budowie tego modelu. Cytuj
spiton Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 umiejętności skromne, ale plus jest taki, że z tego-dosyć niskiego pułapu bedzie ci bardzo latwo te umiejetności znacząco podniść, a to wróży wiele satysfakcji i przyjemności Cytuj
Luzak Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Napisano 6 Grudnia 2017 Rack, washa robiłem, ale możliwe, że jest zbyt delikatny i go nie widać. Warsztatu nie zakładałem, ponieważ model był zaczęty w sumie około 2 lata temu i nie znałem wtedy tego forum. Zdaję sobie sprawe z tego, ze model nie jest jak to się mówi pierwszej jakości wykonania, ale są to moje pierwsze kroki w modelarstwie plastikowym, jednak papier wymaga zupełnie innych umiejętności. Przy następnym modelu, czyli T30 już założyłem warsztat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi