piktu Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Witam. Pierwszy od dłuższego czasu model, na który się odważyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pires Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 A to jakaś wersja drona ? bo startuje bez pilota w kabinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golf czarny Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Nie do końca widzę , czy model jest całkiem ok. czy nie. A.... nie podoba mi się szkło . Ogon tyż nie. Szpary w łączeniu statecznika że w skali do 1/72 można stopę włożyć. i brak choćby zaznaczonych kolorkiem transparentnym świateł. Właściwie to nie mnie oceniać bo ja przeznaczyłem te parę kawałków tworzywa na na eksperymenty "na zwierzętach". I trzeba mieć odwagę ,żeby to barachło zrobić. Oraz samozaparcie i jakieś umiejętności. Bo to niewątpliwie ciężki kawałek plastiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarga Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 "Nie pomogą szczere chęci, z gówna bata nie ukręci". Wybrałeś trudnego przeciwnika. Ale ja tu widziałem znacznie gorsze "modele", zrobione ze znacznie lepszych zestawów. Walcz dzielnie dalej. Jest potencjał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts