Xmen Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Panowie spoko luz.Ja do nikogo nic nie mam Niech każdy robi jak uważa.Nie wiem dlaczego kolega Qz9 zarzuca mi brak realizmu.Trochę się już tych samolotów na oglądałem.I jeżeli samolot po wylądowaniu wygląda "czysto" to dlaczego mam go zrobić bardzo brudnego.Bo taka jest moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2017 Nie sądziłem, że mój przeciętny model wywoła tyle emocji ;-) Panowie i róbmy po prostu tak, jak lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Czysty model jest po prostu nudny. Model z fajnym brudzeniem bywa porywający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Czysty model jest po prostu nudny.Model z fajnym brudzeniem bywa porywający. I to stwierdzenie mówi wszystko.Z fajnym brudzeniem ale nie uświniony.A po za tym tak jak napisałem wcześniej.Niech każdy robi jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 No naturalnie że nie uświniony. Model brudnego samolotu a brudny model to dwie różne, pozostające na przeciwnych biegunach estetycznych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi