Grzes Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Może ktos jest w stanie mi pomóc - czy sa głowice do mini wiertarek do mocowania w nich malutkich wiertełek (1-2mm) ???? Jakoś nie mogę tego nigdzie namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Wpisz w allegro "głowiczki precyzyjne". Tylko sprawdź średnice mocowania w swojej wiertarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2008 Cześć. A czy pasują głowice z mini wiertarki, do mini szlifierki? Bo do mini szlifierki widziałem głowicę na Allegro po 4 zł. Jest kilka na każdy rozmiar wiertła, od 0,5mm do 2 lub 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 są mam takie, i bardzo jestem zadowolony. Miniszlifierka, ma dwie głowice, Po prostu sprawdż czy jest to ta sama średnica. http://www.allegro.pl/item301505735_wiertla_do_metalu_hss_do_miniwiertarek_10szt_m01.html Tu masz link do tych , które mam ja. Jestem z nich BARDZO zadowolony :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Sklep ALCO http://www.alco.com.pl/ klik 1 klik 2 Wiem, że to nie do mini wiertarek ale do małych średnic chyba ta metoda jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 jesli masz mini szlifierkę, to komplet wierteł jest pozycją obowiązkową :-))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego 2008 Autor Share Napisano 1 Lutego 2008 Dzieki Panowie! Mam takie cóś, może to Wam więcej podpowie co mi bedzie potrzebne: Chyba masz racje Marku, że recznie przy tych średnicach jest bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekBin Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Miałem kiedyś coś podobnego. Tzn. jeszcze mam. Jest kilka podobnych, mają jedną wspólną cechę.... gwint jest taki sam jak w proxxonie. Dremel ma inny. Możesz kupić koncówkę od proxxona.. Zdjęcie ukradzione z proxxona to coś kosztuje 9,25 euro w Austrii. Ja takie używam też na mojej ala tokarce (z prawej strony): Pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi