premier1986 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Model w skali 1:35, produkcja Takom. Malowany farbami AMMO by MIG JIMENEZ dedykowanymi dla sprzętu z okresu I Wojny Światowej. Składalność bardzo dobra, należy dokładnie zaplanować kolejność prac szczególnie przy tym kamuflażu (nie polecam malowania po całkowitym sklejeniu) Brudzenie pigmentami i chemią od AK i AMMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Bardzo dobrze się to prezentuje, zwłaszcza kamo wygląda interesująco. Gratuluję bardzo ładnego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudzio Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Jak robiłeś czarne "obwódki" w kamuflażu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted December 28, 2017 Author Share Posted December 28, 2017 Jak robiłeś czarne "obwódki" w kamuflażu?Obwódki tak jak i piaskowe i brązowe plamy kamuflażu malowane były pędzelkiem. Tylko zieleń jest położona aerografem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Wygląda fajnie, a kamuflaż wyjątkowo pracochłonny. Mógłbyś może wrzucić jakieś zbliżenie? Tutaj fotka trochę okrojonej wersji. Ta konkretna chyba zdobyta na Turkach. 21 cm Morser on Flickr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted December 28, 2017 Author Share Posted December 28, 2017 Wygląda fajnie, a kamuflaż wyjątkowo pracochłonny.Mógłbyś może wrzucić jakieś zbliżenie? Tutaj fotka trochę okrojonej wersji. Ta konkretna chyba zdobyta na Turkach. 21 cm Morser on Flickr Kamo to parę ładnych godzin mi zajęło. Jakieś konkretne zbliżenia cię interesują? Fotki są w dużej rozdzielczości jak w nie klikniesz więc vhyba można sporo zbliżyć ale jak trzeba to coś dorobię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 No tak nie połapałem się. Właśnie dostałem moździerz Skody tej samej firmy i jako, że nic TAKOMa nie kleiłem, to chciałem popatrzeć jak to wygląda. No i fajnie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted December 28, 2017 Author Share Posted December 28, 2017 Skoda będzie następna albo coś większego z artylerii ale to w drugiej połowie 2018. Dużo projektów czeka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi85mig Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts