premier1986 Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Model w skali 1:35, produkcja Takom. Malowany farbami AMMO by MIG JIMENEZ dedykowanymi dla sprzętu z okresu I Wojny Światowej. Składalność bardzo dobra, należy dokładnie zaplanować kolejność prac szczególnie przy tym kamuflażu (nie polecam malowania po całkowitym sklejeniu) Brudzenie pigmentami i chemią od AK i AMMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Bardzo dobrze się to prezentuje, zwłaszcza kamo wygląda interesująco. Gratuluję bardzo ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Jak robiłeś czarne "obwódki" w kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2017 Jak robiłeś czarne "obwódki" w kamuflażu?Obwódki tak jak i piaskowe i brązowe plamy kamuflażu malowane były pędzelkiem. Tylko zieleń jest położona aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 Wygląda fajnie, a kamuflaż wyjątkowo pracochłonny. Mógłbyś może wrzucić jakieś zbliżenie? Tutaj fotka trochę okrojonej wersji. Ta konkretna chyba zdobyta na Turkach. 21 cm Morser on Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2017 Wygląda fajnie, a kamuflaż wyjątkowo pracochłonny.Mógłbyś może wrzucić jakieś zbliżenie? Tutaj fotka trochę okrojonej wersji. Ta konkretna chyba zdobyta na Turkach. 21 cm Morser on Flickr Kamo to parę ładnych godzin mi zajęło. Jakieś konkretne zbliżenia cię interesują? Fotki są w dużej rozdzielczości jak w nie klikniesz więc vhyba można sporo zbliżyć ale jak trzeba to coś dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 No tak nie połapałem się. Właśnie dostałem moździerz Skody tej samej firmy i jako, że nic TAKOMa nie kleiłem, to chciałem popatrzeć jak to wygląda. No i fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2017 Skoda będzie następna albo coś większego z artylerii ale to w drugiej połowie 2018. Dużo projektów czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi