fulcrum_29 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam Oto mój ostatni zakup Tu-160 1:72 Trumpeter Liczba ramek 13 +kadłub Liczba części 621 instrukcja 20 stron blaszka+gumowe opony+metalowe części podwozia długość 751 mm rozpiętość 773 mm Na fotkach tego nie widać , ale jest ogromny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Fajne "maleństwo". Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2008 Cena to 310-380zł Ja dałem 310 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 No cóż - jak przystało na największy aktualnie bojowy samolot świata - tak i duży musi być model Trumpeter ma to do siebie, że wypuszczają modele ciekawe i widze, że coraz większe ( i mam nadzieje, że coraz lepsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 No cóż - jak przystało na największy aktualnie bojowy samolot świata - tak i duży musi być model Trumpeter ma to do siebie, że wypuszczają modele ciekawe i widze, że coraz większe ( i mam nadzieje, że coraz lepsze). I coraz droższe. Dobrze, że nie miałbym go za bardzo gdzie postawić, nie będzie kusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2008 Moja żona też nie wie gdzie go postawie,bo mam jeszcze B-1b Revella Chyba muszę pozbyć się telewizora Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 ale ma super klapy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Piękna maszyna Model też widzę będzie ciekawy, ale ta cena. W sumie za taką ilość części i materiału może nie jest tak drogo... MiGa dołączyli gratis? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Eeeeee , poczekam aż w 1/48 wypuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Moja żona też nie wie gdzie go postawie,bo mam jeszcze B-1b RevellaChyba muszę pozbyć się telewizora Pozdrawiam Nie widzę problemu. Po prostu na czas budowy nie będziesz parkował samochodu w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Hmmm no to ja się tutaj zapytam : jaka jest ogólnie jakość trumpetera (samolotów) pytam bo chciałbym skleić An-2 no i trumpek jest najbardziej dostępny, czy np. gumowe opony są u nich w standarcie czy to wyjątek? PS. A możeby stworzyć w jakimś dziale taki FAQ ze spisem firm modelarskich która dobra a która zła i zalety i wady (wiem że to zależy od modelu ale ogółem możnaby chyba takie coś zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 25 Lutego 2008 Autor Share Napisano 25 Lutego 2008 w Tu-160 są gumowe koła, blaszka i metalowe elementy podwozia, jest to mój pierwszy Trumpeter i co do sklejalności to jeszcze nie wiem,ale wygląda obiecująco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 A w tym modelu jest możliwość wykonania zmiennej geometrii skrzydeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Tu-160 1:72 TrumpeterLiczba ramek 13 +kadłub Liczba części 621 instrukcja 20 stron blaszka+gumowe opony+metalowe części podwozia długość 751 mm rozpiętość 773 mm Model prześwietny, też bym chciał go mieć i to bardzo ale u mnie również występuje problem jak u każdego, gdzie to trzymać No i cena jak na moje możliwości trochę nieosiągalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 A będzie relacja z budowy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antisol84 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 W razie w mogę podesłać skany z PKL do tego samolotu...Z 10 czy 15 lat temu w jedynym modelarskim w Sandomierzu u Czerwińskiego kupiłem oba nr do TU-160 i B-1B za 7-8 PLN od szt....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Piękny kawał modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 Model od dawna jest w galerii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi