spiton Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Bardzo fajnie wyszedł,. Bardzo udane cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 ...podwozie złożone na sucho i... gąsienice z piekła rodem.Niestety okazały się za krótkie. Przy próbie rozciągania jedna z nich pękła i musiałem ją reanimować drucikami 0,2mm i zszywając nitką. Do tego beznadziejnie leżą na kołach napędowych i beznadziejnie się układają... Hobby Boss dał gumiaki to tego modelu?? Malowanie bardzo mi się podoba. Podstawkę planujesz jakąś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 No niestety tylko gumiaki. Do tego na boxarcie są inne niż w zestawie Na boxarcie są T-66, w pudle t-80 Jakaś prosta podstawka na pewno się pojawi. Model planuję wziąć do Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Czyli ten model będzie się wyśmienicie nadawał na statystę do podstawek jako wypalony wrak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 Jedziem dalej z tym gniotem Zawieszenie jeszcze nie wklejone. Póki co doszły kalki, obicia i jeszcze troszkę washa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Jak na takiego gniota to całkiem fajnie ci wyszedł. Widzę, że gąsienice są na tyle krótkie i niewdzięczne że pierwsze i ostatnie koła jezdne trochę podrywają do góry. Rozumiem że nie zamierzasz inwestować np w żywiczne gąsienice od Gaso.line lub Tank workshop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Marca 2018 Autor Share Napisano 12 Marca 2018 Jak na takiego gniota to całkiem fajnie ci wyszedł.Widzę, że gąsienice są na tyle krótkie i niewdzięczne że pierwsze i ostatnie koła jezdne trochę podrywają do góry. Rozumiem że nie zamierzasz inwestować np w żywiczne gąsienice od Gaso.line lub Tank workshop? Nigdzie nie mogę znaleźć innych gąsienic do niego. Wózki póki co są nie wklejone. Mam nadzieję, że jak już będą na siher założone to kłopot z ich unoszeniem zniknie. #zdążyćnabytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 W Polsce oczywiście nigdzie nie dostaniesz, ale ze świata można ściągnąć. Na Bytom nie zdążysz, ale może potem gumiaki wywalisz i coś konkretnego wybierzesz, zwłaszcza, że sam model wygląda bardzo fajnie. Gaso.line T66 KLIK Gaso.line T51 KLIK Gaso.line T54E1 KLIK Gaso.line with duckbills KLIK A tu Tank Workshop M4 Sherman T54E1 Tracks KLIK M4 Sherman T54E2 Tracks KLIK M4 Sherman T54E1 Tracks With EEC KLIK M4 Sherman T47E1 Tracks KLIK M4 Sherman T62 Tracks KLIK Jak być coś od nich zamawiał to daj znać może i ja się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Marca 2018 Autor Share Napisano 14 Marca 2018 Podstawka na bardzo szybko. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Bardzo fajnie wyszedł dzięki samemu black & white, muszę tez spróbować Będą jakieś pigmenty i błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Marca 2018 Autor Share Napisano 15 Marca 2018 Koniec coraz bliżej. Model dostał jeszcze troszkę washa, matowy lakier i pudry od Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Bardzo fajny model złożyłeś z tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Marca 2018 Autor Share Napisano 15 Marca 2018 Bardzo fajny model złożyłeś z tego zestawu. Dzięki Zestaw naprawdę jest z gatunku tych stawiających opór... Niech się Tamiya bierze do roboty i wypuści M4A3E8 w 1:48 Póki co Tamiyowski M4A1 na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Docelowa podstawka, pigmenty. Zostalo mi dołożyc resztę bambetli i jedzie do Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Podoba mi się okopcenie na wydechu Ja bym chyba się pokusił o dodanie większej ilości bambetli na czołgu i może więcej kurzu na górnej płycie wieży ale to ja W podstawce nie gra mi pasek zieleni pod pojazdem. Zrobiła się taka trasa dla pojazdów gąsienicowych i trochę to psuje efekt całej podstawki. Jakby zróżnicować ten pas zieleni, czasem coś z niego wydłubać albo cuś to może to by lepiej współgrało z całym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Kolejny super model trzasnąłeś. Zacieki paliwa i obicia jak zwykle top klasa. Powodzonka w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 26 Marca 2018 Autor Share Napisano 26 Marca 2018 A propos Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Super! Gratuluje i czekam na kolejny warsztat w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Gratuluję wyróżnienia A galeria gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Marca 2018 Autor Share Napisano 27 Marca 2018 Gratuluję wyróżnienia A galeria gdzie kończyłem go w wieczór przed Bytomiem, a teraz to wiesz fejmy... wywiady... wizyty w zakładach pracy... ;) Postaram się galerie jutro ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi