Bengal Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Dobry dzień Pierwszy "dokończony" w 2018r, Mosquito Tamiyi 1/72. Malowany farbami Tamiya, pierwsze próby z kredkami, pigmenty na kołach od Vallejo. Ogólnie jestem zadowolony w porównaniu z poprzednim Buffalo, ale dalej mógłbym zrobić go o wiele lepiej. Mnóstwo błędów i baboli, mógłbym go jeszcze pomęczyć ale już naprawdę miałem go dosyć. Zapraszam do oglądania i do pastwienia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Bardzo sympatyczny, jedno co mnie troche martwi (moze mi sie na zdjeciach poprostu wydaje) to szybka cos nie najlepiej wymalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Bardzo fajny "komarek" widać u Ciebie postęp w pracy z aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2018 Bardzo sympatyczny, jedno co mnie troche martwi (moze mi sie na zdjeciach poprostu wydaje) to szybka cos nie najlepiej wymalowana. z ręki malowana, nie wyszło tak fajnie jak bym chciał. Bardzo fajny "komarek" widać u Ciebie postęp w pracy z aero powoli do przodu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 20 Stycznia 2018 Share Napisano 20 Stycznia 2018 Nie podchodzą mi te obicia na śmigłach, ale poza tym komarek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi