przemczo Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Witam - ponieważ pozazdrościłem koledze adam1967 wspaniałego modelu pragnę pochwalić się swoim "dziełem" z roku pańskiego 2013 ... taczanka wz.36 wykonana tradycyjnie już z aluminium i polistyrenu w skali 1/16. Z tego co zauważyłem mieliśmy wspólne żródło "natchnienia" - po części bazowałem na zdjęciach z odbudowy oryginalnej taczanki w "fabryce" w Gostyniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1967 Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Fajna kolekcja. Może znajdzie się dla niej miejsce na ekspozycji Muzeum Armii Poznań na Cytadeli. Ja, większą część swojej wrześniowej pasji przeznaczam na figurki ale sprzęt i uzbrojenie jak najbardziej popieram. Jedynie słuszna skala 1:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemczo Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2018 W Muzeum postaram się wystawić większość kolekcji - ze strony "władz" tej instytucji jest wielkie zaangażowanie w takie tematy. Na zachętę wstawiam parę zdjęć z imprezy modelarskiej w Gnieźnie z roku 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1967 Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 No i pięknie się to prezentuje. Może następnym razem jak będę w Poznaniu to odwiedzę muzeum i zobaczę na własne oczy. SUPER i duży plus za tematykę. Teraz czas na cięższy sprzęt. Może 7TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Imponująca kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Super modele -model do wykonania taczanka wz.28 będę bardzo kibicował . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Piękne modele opowiadają naszą historię. Gratuluję i Podziwiam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi