xmald Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Czołem, Mój ostatni ulepek - Camel Fordera prosto z pudła, użyłem nici elastycznej jako imitacji taśm RFC. Oprócz osłony silnika sama przyjemność. PS. po fakcie zorientowałem się, że nie przykleiłem chorągiewek z kalkoamanii na zastrzały - muszę się poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Mało naciągów jak na Ciebie, ale klasyk, którego trzeba mieć. Miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Piękny ,wszystko w sam raz . Wieloplaty są samolotami z duszą . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Czy to zdjęcie przekłamuje, czy dolne płaty mają ujemny skos ? A może tak Camel miał ? Model ogólnie b. ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Xmald Przy twoich modelach dostaje wzrokowego orgazmu..... Są piękne Pzdr Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Na pierwszych zdjęciach pokazałeś faktury na modelu, na ostatnich malowanie i muszę przyznać, że i jedno i drugie wygląda idealnie, a silnik w swojej obudowie jest wręcz prawdziwy. Świetny model - Brawo! wielkie BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi