Marcin1212 Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Wiatm Tym razem wybót padł na model od italieri WC-54 AMBULANCE w skali 1:35 prosto z pudła malowany mr hobby i pobrudzony pigmentami kremer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick33 Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Ładny model ale ta .... rdza ciut przesadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 wojna chyba tak długo nie trwała, żeby go rdza zdążyła w tym stopniu zeżreć, ale i tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Witam Nie jest to rdza tylko błoto w rzeczywistości wygląda bardziej brązowe niż rude, ale ostatnio coś z kolorem błota nie mogę dojść do porozumienia Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę modelarza. Bardzo ładne. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Ma plusy i minusy, więcej plusów . W przyszłości umiar zalecam w środkach ekspresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golan Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Bardzo ładne wykończenie szyb, trochę przybrudziłbym koła. Bardzo ładny, pewnie poszło na to sporo currency, zwłaszcza tej waluty do Path of Exile. Uwielbiam poe currency i czasami chętnie kupię też i PoE currency Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Marca 2018 Autor Share Napisano 7 Marca 2018 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Jakoś umknął mi ten model, a ciekawe wykonanie, życiowe. Jednak w takim stanie, to prosi się o choć odrobinę podstawki z ubłoconą drogą. Dodałoby mu to realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 Dziękuję ze opinie Co do podstawki to może kiedyś, nie wychodzą mi za dobrze co może bardziej zaszkodzić niż pomyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Pieprzysz Panie, jak potrafisz tak "ubłocić" fure to i z kawałkiem polnej drogi sobie poradzisz, tym bardziej. A pojazd ładnie wykonany, podobają mi się przebarwienia i obicia. Tylko błotko troszke rude, dorzuć jakiś pigment i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi