grzesiek83 Napisano 4 Lipca 2018 Autor Napisano 4 Lipca 2018 Zawsze mam tak podczas prac nad modelem, że na sam koniec znacznie zwalnia tempo budowy i tak było i tym razem. Co do budowy modelu to po washu delikatnie go przybrudziłem i na koniec pokryłem lakierem matowym. Podczas zdejmowanie masek z oszklenia czekała mnie niestety przykra niespodzianka. Od wewnętrznej strony pojawił się biały nalot, zapewne od kleju. Co mogłem to wyczyściłem ale ślad pozostał. Po zdjęciu maskowania z oszklenia wykonałem tylko delikatne retusze, pomalowałem oświetlenie i w sumie model jest prawie skończony. W modelu pozostało jedynie zamontować śmigło, uzbrojenie strzeleckie oraz podwiesić kilka bomb. 3 Cytuj
alienus Napisano 1 Grudnia 2022 Napisano 1 Grudnia 2022 Nie wiem czy te linie podzialu nie za mocne jak na mój gust... troche jakby go w takie rajtuzy ubrał ale to chyba kwestia mody. Pozatym sie podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi