grzesiek83 Napisano 4 Lipca 2018 Autor Share Napisano 4 Lipca 2018 Zawsze mam tak podczas prac nad modelem, że na sam koniec znacznie zwalnia tempo budowy i tak było i tym razem. Co do budowy modelu to po washu delikatnie go przybrudziłem i na koniec pokryłem lakierem matowym. Podczas zdejmowanie masek z oszklenia czekała mnie niestety przykra niespodzianka. Od wewnętrznej strony pojawił się biały nalot, zapewne od kleju. Co mogłem to wyczyściłem ale ślad pozostał. Po zdjęciu maskowania z oszklenia wykonałem tylko delikatne retusze, pomalowałem oświetlenie i w sumie model jest prawie skończony. W modelu pozostało jedynie zamontować śmigło, uzbrojenie strzeleckie oraz podwiesić kilka bomb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Ładnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Przedni km był montowany w kadłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Nie wiem czy te linie podzialu nie za mocne jak na mój gust... troche jakby go w takie rajtuzy ubrał ale to chyba kwestia mody. Pozatym sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi