DarkWing Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Witam Kolejna 48-ka Tym razem F-16 CJ Block 50 w malowaniu USAF stacjonujace w Europie - Niemcy 2005 Malowanie z jednym błędem ale... myślę, że do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Popraw te krzywe kółka bo są jak drzazga w... wszyscy wiemy czym. Poza tym bardzo ładny model. Błędu w malowaniu nie wynajdę, bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Całkiem przyjemnie zrobiłeś ten model, podobają mi się subtelne brudzenia w okolicach komórek paliwowych (czy jak to się po polsku nazywa). Ale ten błąd w malowaniu kamuflażu na nosie wygląda bardzo nieciekawie, bo to akurat bardzo charakterystyczny element malowania tych maszyn. Przypalone krawędzie dyszy tez nie wyglądają naturalnie, bo te dysze tak nie wyglądają. Razi też skórka pomarańczowa na kadłubie, to powinna być gładka powierzchnia, chyba malowałeś zbyt gęsta farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Ten błąd razi :( Niestety, F-16 mają charakterystyczne malowanie i warto przy nim zostać... Bok kadłuba między skrzydłem a statecznikiem poziomym też ma niewłaściwy kolor... Poza tym - czysto, schludnie i poprawnie ale bez fajerwerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi