spiton Napisano 31 Marca 2018 Autor Share Napisano 31 Marca 2018 Dokładnie. Ten czołg ma bardzo bliska doskonałości sylwetke. I to sie czuje ,-) Przerobiłem moja Pantherke na Jagdpantere. Tutaj też musiał zajść pewien kompromis. To w końcu tylko klocki, i nie można sobie dowolnie nachylać burt ,-))A moje konstrukcje musza być porządnie zbudowane, i musza się kupy trzymać ,_) Ale mimo wszystko wyglada fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Sariel to profesjonalista ! Nie ta liga ,-)) Model znakomity i filmik fajny. Ja filmik tez robie ,-) Jak skończe to tu wrzuce rozwaliła mnie mikrofalówka w kabinie... nie dziwie sie , ze robił tego Trucka 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Spiton, spoko, Twoje Red Tanki są zarąbiste - podziwiam za wyobraźnię i osiągnięte efekty . Dawaj kolejne . P.S. Może kiedyś podrzucę Ci fotkę, co z moim juniorem ( 3,5 latek ) z Lego "Dziuplo" poskładaliśmy - poturlasz się ze śmiechu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Spiton, spoko, Twoje Red Tanki są zarąbiste - podziwiam za wyobraźnię i osiągnięte efekty .Dawaj kolejne . P.S. Może kiedyś podrzucę Ci fotkę, co z moim juniorem ( 3,5 latek ) z Lego "Dziuplo" poskładaliśmy - poturlasz się ze śmiechu . wklej te fotki tutaj, chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Spitonie, Sandcrawlera Jawów byś złożył , jak już tak dobrze idzie, co? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2018 Spitonie, Sandcrawlera Jawów byś złożył , jak już tak dobrze idzie, co? ;) soungcrowler, to kultowy pojazd, ale na pierwszy rzut oka wydaje się docyć prosty do zrobienia. Jak bede rozbierał pantere, co bedzie miało miejsce niebawem, to ci pokaże jak skomplikowana maszynerią jest zawieszenie, w którym 16 kół ma indywidualne zawieszenie . 16 amortyzatorów o dwóch stopniach twardości(żeby "wyważyć" czołg) na stosunkowo małej przestrzeni..,-)) Praktycznie cała wanna zawalona szpejem ,-)) Ledwo ją tam upchałem, a przecież są jeszcze koła napędowe i silniki.....To było wyzwanie. Teraz zrobie tygrysa. Bo ma podobne zawieszenie, tylko trochę inne proporcje. Ale w przyszłości... może i sundcrowlera zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 6 Kwietnia 2018 Share Napisano 6 Kwietnia 2018 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi