zakurzony Napisano 20 Marca 2018 Share Napisano 20 Marca 2018 I ja się przyłączam do pochwał, oczywistych w tym przypadku. Złożenie i kamuflaż pierwsza klasa. A brudzenie spodobało się do tego stopnia, że oilbrushery już zakupiłem i przy aktualnie męczonym modelu spróbuję je zastosować. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Marca 2018 Autor Share Napisano 20 Marca 2018 Będzie pan zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 21 Marca 2018 Share Napisano 21 Marca 2018 Ładny, wreszcie ktoś go zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Marca 2018 Autor Share Napisano 21 Marca 2018 Ale o co chodzi bo nie w temacie chyba jestem. Owszem mało widywany model. A zvezda to rzadkosc ale na zagramanicznych stronach zdarza się. Do obejrzenia w Bytomiu będzie w razie czego. Juz zarejestrowany jest. PS Robię teraz coś na podwoziu MAZ z Modelcollect i niestety widać różnicę w pomyslach. Jednak Zvezda lepiej mi się robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Podoba mi się bardzo całość wykonania , weź tylko miękki pędzel i lekko prze poleruj mat gdyż lekko sterczą nitki Pozdrawiam Mirek . Ps. Trąbka robi ten model w 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Świetny na kilku fotkach można się oszukać bo zupełnie nie widać że to 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi