Panzer Machine Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Bardzo fajny model Ja czekam wciąż na twoja merkavę, coś tam przy niej dłubałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Bardzo fajny model Ja czekam wciąż na twoja merkavę, coś tam przy niej dłubałeś? Dzięki. Merkava leży i czeka, już w sumie nie pamiętam co chciałem z nią zrobić oprócz podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Wspaniały, kiedy rozpoczynamy produkcję seryjną dla WP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Nie za dużo tak wykonanych modeli jest w galerii . Moje gratulacje podoba mi się bardzo . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darox7 Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Super Dołóż jeszcze tylko fotkę od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Wspaniały, kiedy rozpoczynamy produkcję seryjną dla WP? Dzięki, nie wiem nie znam się, ale mój następny T55 będzie z szachownicą - takie plany Nie za dużo tak wykonanych modeli jest w galerii .Moje gratulacje podoba mi się bardzo . Pozdrawiam Mirek . Mirek dzięki zgadzam się z Tobą w mojej galerii brak tak wykonanych modeli to pierwszy ale w we wszystkich galeriach jest tysiące o niebo lepszych ! Super Dołóż jeszcze tylko fotkę od spodu. oj nie nie za dużo moich odcisków palców jeszcze zobaczycie, że koła nie są równe, może wkońcu ktoś zobaczy drabinkę e tam szczegóły. Na razie jestem jeszcze mega szczęśliwy, zaskoczony, że go tak odebraliście i tak się podoba dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi