czsochaj Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Krótko i na temat: fajny konkurs. Nic nie wystawiłem ale wnikliwie obserwowałem. Karol macie czym się pochwalić. To co, za rok znowu się widzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 15 Października 2018 Autor Share Napisano 15 Października 2018 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy napisali dotychczas dobre słowo o naszym Festiwalu! Dziękuję przede wszystkim za to, że pomimo wielu uniedogodnień, postanowiliście nas odwiedzić. Przepraszam z góry za to w imieniu swoim i moich kolegów i koleżanek. Na usprawiedliwienie tego, mogę tylko powiedzieć, że organizacja Festiwalu nie była w pełni uzależniona od nas. Bardzo się cieszę, że Wam się podobało, mimo że liczba modeli nie robiła szału. Jednak niektóre modele w poszczególnych klasach były naprawdę na światowym modelarskim poziomie. Gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym, jeszcze raz dziękuję i zapraszamy za rok. Pozdrawiam, Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 Miło było ponownie gościć na konkursie. Atmosfera przyjemna połączona z wystawa Expo.. Szkoda że wszystko zostało przeniesione do jednej powieszchni wystawowej. Po za tym na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 Witam, czy coś wiadomo o tegorocznej edycji festiwalu? (przepraszam jeśli przeoczyłem wątek, ale szukałem kilka razy i nic) Pozdrawiam WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 W tym roku festiwalu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi