milczacy Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) A oto moje dotychczas sklejone, w dość krótkim czasie, fightery w 1/144. Zdjęcia poglądowe. Najbardziej chyba zaskoczyło mnie, że Su-47 jest taki wielki A oto one - od lewej Eurofighter Typhoon, Dasault Rafale M, Grumman F-14A oraz Suchoj S-37/Su-47 Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Kwietnia 2018 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2018 No widze że "choroba Marudka" się szerzy ;) A na serio no nie moja bajka ale respect ;) fajne szkraby, ja kiedyś z młodym coś tam w 144 polepiłem ale oczy już nie te ;) Powodzenia z następnymi maluchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Dzięki :-) To "choroba" Marudka i net_sailora, który kiedyś pisał o takich maleństwach i że można ich sobie "natrzaskać" co też właśnie czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Fajna mikro eskadra, ten Su-47 rzeczywiście bardzo duży. "Natrzaskać" tego można bardzo dużo bo samo sklejanie nie jest takie trudne. Większym wyzwaniem jest to ładnie pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Jak dla mnie te modeliki są idealne na początek modelowania w 1/144. Buduje się je raczej prosto a wraz ze wzrostem umiejętności i opanowaniu warsztatu malarskiego mogą wyglądać całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Gratuluję kolekcji. Mam nadzieję, że i u mnie się taka pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 To mi się podoba Takie zestawienie pokazuje jak się mają do siebie rozmiary różnych konstrukcji. Gdybyś miał mieszane skale w kolekcji - np Eurofightera w 72 to trudniej byłoby porównać rozmiary tych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi