19robi88 Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 3-ci model aktualnie na warsztacie i 3-ci Revell nie jestem jakims mega fanem revella akurat jakoś tak się złożyło. Co podziałałem na fotkach poniżej dodatków do tego modelu nie ma wiec trzeba kombinowac samemu umalowane tablice wyszły tak z uzbrojenia niestety tez nic nie znalazłem oprócz żywicznego AGM -114 Hellfire od Eduarda edit. dziś trochę podziałałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Sklejałem go za małolata - przyjemny model. Siatki na chwytach powietrza do silników przydało by mu się dorobić, bo zestawowe elementy nie grzeszą finezją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Chętnie sobie popatrzę, sam planuję w nieodległej przyszłości ten sam zestaw, warto wiedzieć na co zwrócić uwagę. Tylko, że ja go zrobię po niemiecku, więc Hellfire'y mi nie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 14 Maja 2018 Autor Share Napisano 14 Maja 2018 Ogólnie spoko model, jedynym minusem jak dla mnie jest oszklenie. W oryginale Tiger ma szyby boczne wypukłe i Revell tez tak zrobił, ale od środka dał płaskie szło nie wypchnięte na zewnątrz co zaowocowało soczewka i zniekształceniem kokpitu patrząc prze nie. Górne szkło jest płaskie i elegancko wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 I co z takim fajnym tematem... Padł był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi