sianko Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Witam Wszystkich! Przedstawiam moją pierwszą dioramkę (albo model na podstawce-jak kto woli), scenka przedstawia Fokkera DVII wraz z obsługą. Model wykonałem w barwach Jasta 6. Diorama ma jeszcze sporo błędów potraktowałem ją jako naukę .Przepraszam za jakość fotek!!! Aha model jest firmy ESCi, dorzuciłem do niego blachy Parta, wszystkie słupki jak i cały przód samolotu wykonałem samodzielnie z różnych materiałów ( igły, blaszki od dyskietek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Bardzo fajny samolocik. Dobry wybór bo brzytwa nie miła zdajsie linek między płatami. Co do reszty to na fotach jakoś dziwnie się błyszczy. Co z figsami? Podejrzewam, że po części to Preisery. Podczas wielkiej wojny niemiaszki nie nosiły furażerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Coś w nim nie teges z lotkami. Jeśli to nie specjalne uszkodzenie - to lotki nigdy nie powinny być skierowane obie równocześnie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Model wygląda na bardzo fajny, ale foty słabej jakości. Lotki faktycznie "uszkodzone". Zrób lepsze, a przynajmniej w lepszej rozdzielczości foty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 12 Lutego 2008 Autor Share Napisano 12 Lutego 2008 Witam i dziękuję za komentarze. Błędy postaram się w miarę możliwości wyeliminować, a co do fotek to postaram się zrobić lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi