sianko Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Witam Wszystkich! Przedstawiam moją pierwszą dioramkę (albo model na podstawce-jak kto woli), scenka przedstawia Fokkera DVII wraz z obsługą. Model wykonałem w barwach Jasta 6. Diorama ma jeszcze sporo błędów potraktowałem ją jako naukę .Przepraszam za jakość fotek!!! Aha model jest firmy ESCi, dorzuciłem do niego blachy Parta, wszystkie słupki jak i cały przód samolotu wykonałem samodzielnie z różnych materiałów ( igły, blaszki od dyskietek) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Bardzo fajny samolocik. Dobry wybór bo brzytwa nie miła zdajsie linek między płatami. Co do reszty to na fotach jakoś dziwnie się błyszczy. Co z figsami? Podejrzewam, że po części to Preisery. Podczas wielkiej wojny niemiaszki nie nosiły furażerek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corsair Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Coś w nim nie teges z lotkami. Jeśli to nie specjalne uszkodzenie - to lotki nigdy nie powinny być skierowane obie równocześnie w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Model wygląda na bardzo fajny, ale foty słabej jakości. Lotki faktycznie "uszkodzone". Zrób lepsze, a przynajmniej w lepszej rozdzielczości foty Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Witam i dziękuję za komentarze. Błędy postaram się w miarę możliwości wyeliminować, a co do fotek to postaram się zrobić lepsze. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts