KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , kotek sobie małą uczte zrobił , dlatego staram sie mojego nie wpuszczać na bliską odległość mojego biurka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , kotek sobie małą uczte zrobił , dlatego staram sie mojego nie wpuszczać na bliską odległość mojego biurka . Ja swoją kotkę to w ogóle do pokoju, w którym buduję modele, nie wpuszczam. Drzwi zamknięte i nie ma zmiłuj się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 a ja mam takie pytanie, czy ten modelik pojawi się w Sycowie i jeśli tak, to w jakiej kategorii ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Kuba ty jak zwykle Przecież klejony nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 a ja mam takie pytanie, czy ten modelik pojawi się w Sycowie i jeśli tak, to w jakiej kategorii ? ;P Jak zdążę go ukończyć to się pojawi, przed Sycowem czekają mnie dwie trasy i remont pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 oj MiQs .. Intryguje mnie tylko to.. że ani to euro ani ami... :P Piękny zestaw się szykuje i mam nadzieje w Sycowie go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Intryguje mnie tylko to.. że ani to euro ani ami... :P Mnie też to intrygowało, dlatego wystawie zestaw w kat. "Specjalistyczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi