KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , kotek sobie małą uczte zrobił , dlatego staram sie mojego nie wpuszczać na bliską odległość mojego biurka . Cytuj
Kermit Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Ładnie ładnie , kotek sobie małą uczte zrobił , dlatego staram sie mojego nie wpuszczać na bliską odległość mojego biurka . Ja swoją kotkę to w ogóle do pokoju, w którym buduję modele, nie wpuszczam. Drzwi zamknięte i nie ma zmiłuj się! Pozdrawiam Cytuj
Kuba J. Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 a ja mam takie pytanie, czy ten modelik pojawi się w Sycowie i jeśli tak, to w jakiej kategorii ? ;P Cytuj
miqs Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Kuba ty jak zwykle Przecież klejony nie? Cytuj
tornado Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Napisano 15 Sierpnia 2008 a ja mam takie pytanie, czy ten modelik pojawi się w Sycowie i jeśli tak, to w jakiej kategorii ? ;P Jak zdążę go ukończyć to się pojawi, przed Sycowem czekają mnie dwie trasy i remont pokoju Cytuj
Kuba J. Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 oj MiQs .. Intryguje mnie tylko to.. że ani to euro ani ami... :P Piękny zestaw się szykuje i mam nadzieje w Sycowie go zobaczyć Cytuj
tornado Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Napisano 16 Sierpnia 2008 Intryguje mnie tylko to.. że ani to euro ani ami... :P Mnie też to intrygowało, dlatego wystawie zestaw w kat. "Specjalistyczne" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi