Marcin M. Napisano 15 Lipca 2018 Napisano 15 Lipca 2018 Moja najnowsza praca. Użyłem magnesu neodymowego, żeby tarcza była zdejmowalna, bo szkoda zasłaniać tak piękny detal. Malowana VGC i Citadelami, z niewielką pomocą Pactry. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
bazylms Napisano 20 Lipca 2018 Napisano 20 Lipca 2018 Z każdą figurką coraz bardziej się wyrabiasz. Wygląda świetnie. Cytuj
Marcin M. Napisano 21 Lipca 2018 Autor Napisano 21 Lipca 2018 Z każdą figurką coraz bardziej się wyrabiasz. Wygląda świetnie. Dzięki. Też ją lubię, od początku dobrze mi się ją malowało, postanowiłem odważniej podziałać z doborem kolorów. Bardzo dobrze sprawiły się kolorowe washe od Citadel. Cytuj
damien77 Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Fajna , te mniejsze wychodza ci lepiej , mam na mysli adolfa , staraj sie nadac im wiekszego kontrastu , poglebiaj cienie i dodawaj max rozjasnienie , nie boj sie , jak cos sie nie uda to zawsze mozna farbe zmyc i malowac na nowo . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi