adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Witam chciał bym wam przedstawić mojego dafa przód bok wnętrze felga rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2008 Witam. Zrób dobrej jakości zdjęcia, bo na tych nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Z tego co widać to dobrze nie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Słabiuśkie foty , jak byś mógł to pożycz od kogoś aparat i cyknij dla nas kilka fotek . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 ok zaraz pożyczę i zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Tylko narzekacie....... Wysilcie sie i sprobujcie ocenić wstępnie ten model, Pomysł całkiem niezły, Napis to kalki czy naklejki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Popieram kolegę Truckerek93. Jeśli masz to pokaż zdjęcie tej ciężarówki, lub jakiegoś auta z tej firmy na którym się wzorowałeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 A mnie przyciagają te żółte ,,kontury" we wnętrzu :P Zobaczymy jak dalej będzie szło i rzeczywiście lepiej skombinuj aparat Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Bilonzo moja krew.....bez domysłów.........mam tylko 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Truckerek93 Hehehe a ja w tym roku będę miał 16 (więc potwierdzam "moja krew" jest użyte w innym sensie - to dla tych co by zrozumieli inaczej) Ps. SORRY ZA OFF TOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Napis to kalki czy naklejki?? Napis TTR był ręcznie malowany Jeśli masz to pokaż zdjęcie tej ciężarówki, lub jakiegoś auta z tej firmy na którym się wzorowałeś. wzorowałem się na tym dafie a tu trochę lepsze zdjęcia nałożone kalki i pomalowane bezbarwnym lakierem jeszcze pare poprawek kabiny i będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Fotki nadal nie są najlepsze ale juz jest lepiej . Kasta wygląda całkiem całkiem , ma kilka "baboli" ale jak na malowanie reczne to ładnie , domyślam sie ze zastosowałes jakis szablon . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 ł domyślam sie ze zastosowałes jakis szablon .Pozdrowienia i dobrze myślisz szablon wyciąłem na taśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Wygląd jak naklejka ten napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Wydaję mi się że uszczelki w szybach się za bardzo świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Prace tak wolno szły ponieważ nie miałem aerografu bo poprzedni mi się rozwalił i nie miałem jak pomalować dafa bezbarwnym lakierem bo wtedy jak malowałem zrobiły się zacieki . Kupiłem sobie nowy aerograf zdjęcie wziąłem z internetu bo nie mam aparatu a jak zrobię telefonem to będzie bardzo słabe a to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 W końcu się wziąłem za robotę i zbliżam się już do końca dafa teraz wygląda tak: Sory za jakość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 adam-m- Popełniłeś mały błąd kupując ten aerograf a dokładniej: "cytuję kolegę reggy-ego: " Miejsce mieszania farby z powietrzem Wedle tego kryterium dzielimy aerografy na te z zewnętrznym i wewnętrznym mieszaniem. Wewnętrzne mieszanie oznacza, że farba miesza się z powietrzem we wnętrzu aerografu i mieszanka wychodzi przez otwór w ostatniej osłonie. Tego typu jest większość aerografów. Są one bardziej precyzyjne niż te z mieszaniem zewnętrznym. " Ale już trudno, oby jak najlepiej malowało ci się tym aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi