Stojkovic Napisano 23 Listopada 2018 Autor Share Napisano 23 Listopada 2018 Spokojna głowa, nie będzie kazany w temacie z Shurzenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2018 Share Napisano 23 Listopada 2018 Nie wiem czemu boją się tutaj pisać? Jest lepiej. Trochę miałem obawy jak ci ten "różowy" się zachowa, ale idzie w dobrym kierunku. Obić trochę za dużo, ale to już i tak po zawodach, więc nie ma się co teraz mundrować. Przy następnym weź trochę mniej ich rób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Listopada 2018 Autor Share Napisano 23 Listopada 2018 Obicia zawsze są kwestią smaku, jak modulacja kolorów itp. Ja tam z efektu jestem zadowolony i brnę do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Listopada 2018 Autor Share Napisano 24 Listopada 2018 Kwestia pewnie dwóch rzeczy: - mam osobno warsztat do klejenia (w domu) osobno malowania (poza nim) - przy dwójce malutkich dzieci, po całym dniu, cud że w ogóle jeszcze kleję cokolwiek Pewnie, za jakiś czas jak będzie spokojniej znowu pójdę do przodu. Teraz walczę, żeby nie było regresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2018 Mała aktualizacja warsztatu. Wstępnie przykurzyłem podwozie i dodałem lekkie ślady eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2018 Brakuje tylko gęsi i ujednolicenia całej bryły z shurzenami. Muszę zamontować jeszcze koszyk meldunkowy na wieży i antenę gwiazdową z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 6 Grudnia 2018 Share Napisano 6 Grudnia 2018 Fajnie, ten kolor czerwony trochę dziwny był ,ale widzę że się udało zgasić go, muszę kiedyś taką trójkę też zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2018 Mam nadzieję, że idzie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Jest ok jednak moim zdaniem te naklejki nie komponują się z tym z tyranym czołgiem obok zadrapania a one calutkie nówki funki nie śmigane nawet nie wyblaknięte aż się proszą by coś z nimi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi