Truckerek93 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Poszukuję zdjęć mana F2000 mogą to być fotki silnika, ramy, czego cokolwiek związanego z tym pojazdem i typem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Wejdź w google tam na pewno coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 HAHA , taki sprytny jestem i gdybym coś znalazł to bym tu nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Pogadam z tatą, on ma firmę transportową, ale nie weim, czy nie sprzedał juz ostatniego "trypla" na rzecz TGA, TGX.Pogadam z nim ;) Poczekaj. Albo ooo... zaklikaj na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Znalazłem tylko zdjęcia śilnika ramy nie mogłem znaleźć. U mojego taty jest parę manów F2000 jak jakiś będzie to zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Dzięki, zawsze to coś, tylko troche małe te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Cześć mam perę fotek Mana mojego taty. Niestety jak widać pojazd jest gotowy do trasy, nawet nie prosiłem o ściągnięcie naczepy:) Ale kabinę miły pan kierowca mi podniósł i owszem Dziękuję mu z to! dla niego Pozdro! Edit... Teraz zdjęcia są lepiej ułożone... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 Witam. Wrzuć po 5 miniatur w rzędzie, bo forum się trochę rozjechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Chłopie jesteś boski, dzięki ci za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 A ja wrzuciłem wszystkie linki w jednym rzędzie po kolei i mam na ekranie o tak: PS: Jak następnym razem jakiś Trypel będzie na placu to spróbuję go wychaczyć bez naczepy Służę również fotkami Manów TGA. Co tydzień są na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 A to ja tylko mam wszystkie w jednej lini. Wybacz za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Buuu, jak je masz w jednej linii to to dzisiaj poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 No wielkie za tą fotorelację Ale Lucas HS przyznaj jakbym Ci nie przypomniał to byś ich nie zrobił co nie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ale Lucas HS przyznaj jakbym Ci nie przypomniał to byś ich nie zrobił Cool co nie Question Co tak. Nie zrobiłbym dzięki za przypomnienie. Przynajmniej kogoś uszczęśliwiłem Wiem, że może nie wszystko sfotografowałem. Walcie konkretami to mogę pocykać fotki czego tam chcecie. Many F2000 lub TGA. Aha - takie info. ccrriiss mnie pytał. Jeśli chcemy mieś otworzoną maskę przy uchylonej kabinie, musimy ją otworzyć przed podniesieniem kabiny. Na podniesionej już sie nie da. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Jeśli chcemy mieś otworzoną maskę przy uchylonej kabinie, musimy ją otworzyć przed podniesieniem kabiny. Na podniesionej już sie nie da. A nie jest tak ze żeby podnieś kabinę musimy opuścić maskę?? W wielu ciężarówkach tak jest. P.S spojrzałem na foto tu jest inaczej. a no Lukas HS wielkie, wręcz ogromne dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Lukas HS wielkie, wręcz ogromne dla ciebie No ja niestety nie mogę Piwa... ale ciesze sie e mogłem pomóc. ooo.... fajnie, moja fotka na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Dokumentacja niebawem skorzystam z niej Ps. Poprawiłem linki, teraz powinne otwierać się po pięć w rzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Na stronie scaletruck.ru widziałem dokumentacje tego MAN-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) No to teraz takie mam!! Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 A ja znowu mam dobrze. Zrób tak jak było, ja jakoś przetrwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Niech wypowiedzą się inni Bo nie jestem takim idiotą i na tyle umiem wrzucać fotki, umyślnie wrzuciłem foty tak jak wrzuciłem, u mnie wyglądało super. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 Bo nie jestem takim idiotą i na tyle umiem wrzucać fotki A do czego to napisałeś? Kto tu pisze, że jesteś idiotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Nikt, tak mi się napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Fotki u mnie teraz wyśfietlają się po 5 w rzędzie, wcześniej wszystko było w jednym pasku przez co strona była bardzo rozjechana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 No to pewnie zależy od rozdzielczości monitora Ja mam 17cali i 1280x1024 podajcie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi