Juras Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Witam, mam dylemat odnośnie panzer IV ,która polecacie revell, zvezda czy italeri Pozdrawiam J.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Napisz jaka wersja Ciebie interesuje , będzie łatwiej coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Po producentach wnioskuję że chodzi o wersję H. Zvezda jest chyba najlepsza (mam te model a warsztacie) następnie revell też godny uwagi a italeri radzę odpuścić (mam i wiem co mówię bo to w zasadzie zabawka bo nawet proporcje ma błędne i takie uproszczenia że głowa boli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 24 Września 2018 Autor Share Napisano 24 Września 2018 taak wersja H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Tak jak podali koledzy , Zvezda , potem Revell a Italeri nie brałbym pod uwagę . Plus Revlla to plastikowe gąski , w Zvezdzie gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Tak jak podali koledzy , Zvezda , potem Revell a Italeri nie brałbym pod uwagę . Plus Revlla to plastikowe gąski , w Zvezdzie gumowe. Zvezda też ma plastikowe tylko w jednym kawałku i trzeba je uformować. Są natomiast świetne jeśli chodzi o detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Dziękuję wszystkim za pomoc Pozdrawiam J.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Jak kolega zacznie budowę to proszę założyć warsztat. Mało ostatnio fanów niemieckiej pancerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Oooo dzięki chopy, przy okazji się dowiedziałem jaką czwórkę sobie sprawić w przyszłości, bo jeszcze nigdy jej nie robiłem:) Czy zvezda będzie też dobra na przeróbkę do J-otki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi