MWALLO Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Dziwoląg- nieprawdziwek Metalowe błotniki Aber, cała masa fototrawień, flak- Dragon, dodatki-żywica Custom Dioramics.Scratch to nietypowe mocowanie flaka oraz zabudowany przód. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Hmmm...no dobra scratch to scratch...ale..jak się wchodzi do tego pojazdu-którędy?i jak się nim kieruje?zauważyłem tylko dwie boczne szczeliny obserwacyjne,a przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 jak się wchodzi do tego pojazdu-którędy? Napisz co nie co więcej. Chciarz koncepcja sama w sobie szczerze mi nie pasuje. Wykonanie jest ok . i napisz właśnie co sobie wyobrażałeś robiąc go. Chyba musiało coś być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Tylko na czym ten Flak ma się opierać, skoro brak tu charakterystycznych czterech podpór? O ile wiem, to przecież dzięki nim armata przy strzale nie przewracała się i stała w miejscu. Wydaje mi się, że samo przyspawanie bez żadnego wzmocnienia jest nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Też budzi moje obiekcje. 1. jest niepotrzebnie wysoka. 2. Po co taka armata do strzelań przeciwlotniczych,z przeznaczeniem raczej do stawiania zapór na tak ciężko opancerzonym ,paliwożernym, i drogim kadłubie 3.Jak sie do niego wchodzi, i co mieści się w przedziale bojowym?? 4.Po co zasłaniać kierowcy tego rodzaju pojazdu widok do przodu i skazywać go na peryskop, skoro pojazd nie jest przeznaczony do szturmowania ,jak czołg. 5.jeśli Byłby wolny tego typu pojazd , to na bank, zostałby przerobiony na pojazd ewakuacyjny. A wykonanie jak zwykle super :-)) MWALLO mam nadzieje że mnie nie znienawidziłeś :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Właz jest z tyłu w tym momencie przykryty pociskami,ale widać go zaraz za działem. Kombinuje takie dziwaki ponieważ dobrze się sprzedają. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Masz super robotę !!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Bardzo dziękuje, czasem tak to jest,że coś jest całkowicie niezgodne z "papierami" , a sprzedaję się się za bardzo duże sumy. Sam osobiście większą uwagę przywiązuje do tego jak maluje, a nie co maluje. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 czesio, piatka za pomysł i wykonanie, ale za cholerę nie chciałbym na czymś takim walczyć... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi