zzz Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Tak to ma na ziemi wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Niekoniecznie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 owszem jak w MiG'u przy braku ciśnienia w hydraulice (sam wiesz). Po lądowaniu tylko dwie boczne i spadochron. Prawde "pisząc" Twoja interpretacja wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 muszę poszukać filmu jak po podłączeniu zasilania wszystko co opadło po wzroście ciśnienia w instalacji się podnosi. ( bez ... ). Jednak najciekawiej wygląda z opadniętą dolna płytą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Spoko, nie jest to na wklejone na maksa więc jeszcze mogę zmienić. Reasumując: - górna klapa za sterem powinna być zamknięta - pozostałe 4 lekko uchylone - ewentualnie dolna opuszczona Dobrze rozumiem? Właśnie znalazłem jakieś info na ten temat: Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Przemek Przybulewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 3 minuty temu, imt napisał: Jednak najciekawiej wygląda z opadniętą dolna płytą . Też tak uważam, asymetria uber alles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 No i git. Dziękuję Panowie za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 6 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Właśnie znalazłem jakieś info na ten temat: też fajnie. A jak nie jest za późno to zwróć uwagę na położenie usterzenia poziomego. Na zdjęciu Atlisa było tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 5 minut temu, imt napisał: też fajnie. A jak nie jest za późno to zwróć uwagę na położenie usterzenia poziomego. Na zdjęciu Atlisa było tak samo. Tu już może nie być tak łatwo. Ale spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 bez spinki, uda się to fajnie. Jak nie to też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Na razie na sucho poprawiłem tak: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Teraz wygląda superancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Te F-105 to miały wektorowanie ciągu że te dysze takie dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 10 godzin temu, Solo napisał: Te F-105 to miały wektorowanie ciągu że te dysze takie dziwne? W dosłownym tłumaczeniu jest to "cztero-płatkowy hamulec powietrzny" czyli zwykły albo niezwykły hamulec aerodynamiczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Dzięki za wyjaśnienie, szczerze mówiąc nie przyszło mi to do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Solo napisał: Dzięki za wyjaśnienie, szczerze mówiąc nie przyszło mi to do głowy. Hehe, mnie też. Przypuszczałem, że jest to otwierane w momencie włączania dopalacza aby osłonić a raczej nie spowodować uszkodzeń tych elementów przez gazy wylotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi