Praetorian Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Ja polecam mleczko. Łatwiejsze w użyciu i nie zedrze lakieru tak szybko jak pasty polerskie samochodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Praetorian, jakieś konkretne mleczko masz na myśli (w sensie jakieś sprawdzone)?? Jeśli tak to podrzuć nazwę ewentualnie fotkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Wielkie dzieki A tu skromne 3 fotki w najblizszym czasie postaram sie o lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 Wie ktoś może jakie są wymiary zbiornika na AdBlue w Dafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Panowie, mam problem, co zrobic z lakierem, gdy nie jest idealnie gładki i sa w nim takie jakby dziurki??Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Albo polerka albo dot Możesz jeszcze podszlifowac i pomalowac bezbarwnym Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 polerowanie, polerowanie i jeszcze raz polerowanie, lakier na moim volvo miał bardzo dużo takich porów, polerka zrobiła swoje i teraz lusterko jest. Polecam pastę Auto-Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Drobna aktualka, ostatnio troche czasu nie mialem, ale udało mi sie zrobić mała przymiarke:D A oto fotki: URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2e44e0e469900c0.html][/url] P.S. Dzieki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Fajnie to wygląda. Mam nadzieję, ze się jakiś flame pojawi na bokach. Takie pytanie (jeśli ktoś zadawał, to sorry) skleiłeś całą kabinę przed włożeniem wnętrza? Nie ma później problemu z jego włożeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Looknij 2 stronki wczesniej , tam są fotki z kastą i wnetrzem Do bani... Albo nie skleję tylnej ściany, albo nie przykleję boczków. Się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Fajny dafik. Itareli się bardzo nie postarało bo tylko kabina jest nowa a reszte części tak jak w 95XF. Ale tobie bardzo ładnie ona wychodzi. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Dłuuuuugo mnie tu nie bylo. Drobna aktualka. Narazie zrobiłem jedne SS ale niedlugo bedą i drugie ;) Po lewej stronie stare a po prawej nowe (te niebieskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 13 Października 2008 Autor Share Napisano 13 Października 2008 Mały update. Widzac relacje jednego ze znajomych ( NobelEXC) postanowilem obnizyc tunel silnika w Dafie mecze sie rowniez ze zbiornikiem i felgami. Jak bedzie cos wiecej widac to zapodam foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 A co ma pieron do wiatraka? Przecież on robi volvo a ty Dafa... Fakt jest faktem że trzeba obniżyć tunel z nim, ale no... Ogólnie fajnie Ci idzie powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 NO to czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 13 Października 2008 Autor Share Napisano 13 Października 2008 A co ma pieron do wiatraka? Przecież on robi volvo a ty Dafa... Miki chodzi mi o to ze jak zobaczylem jak on obniza tunel w Volvie to naszła mnie "wena" na obnizenie tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 mam sprawe potrzebuje rys techniczne dafa xf 105 zdjecia i wymiary silnika i ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Potrzebuje pomocy! Ma ktos jakies ciekawe fotki zabudowy za kabina oraz oslony miedzy osiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 milmak Ja posiadam od nowego DAFA XF 95 I STAREGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2008 Właśnie dziś dostałem PCV "pod choinkę" więc jutro będę budował rame do Dafa P.S. Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Właśnie dziś dostałem PCV "pod choinkę" więc jutro będę budował rame do Dafa P.S. Wesołych świąt czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 Potrzebowałbymtylko dokladniejsze zdjęcia tych poprzecznych elementow ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 W takim razie polecam poszukać w banku zdjęć DAF Trucks: http://www.daf.eu/PL/News-Media/Pages/Imagebank.aspx Może coś znajdziesz. A z rysunku nie da rady "odczytać" jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Maleńka aktualka I mała prośba Ma ktoś moze dostęp do zdjęć 1 2 "poprzeczki" w ramie bo nie moge sobie z nimi poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Witam Całkiem fajnie,widze że masz kocyk z Mercedesa taki jak ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi