Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja polecam mleczko. Łatwiejsze w użyciu i nie zedrze lakieru tak szybko jak pasty polerskie samochodowe.

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Praetorian, jakieś konkretne mleczko masz na myśli (w sensie jakieś sprawdzone)?? Jeśli tak to podrzuć nazwę ewentualnie fotkę

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Panowie, mam problem, co zrobic z lakierem, gdy nie jest idealnie gładki i sa w nim takie jakby dziurki??Bardzo prosze o pomoc

Napisano

polerowanie, polerowanie i jeszcze raz polerowanie, lakier na moim volvo miał bardzo dużo takich porów, polerka zrobiła swoje i teraz lusterko jest. Polecam pastę Auto-Max

Napisano

Drobna aktualka, ostatnio troche czasu nie mialem, ale udało mi sie zrobić mała przymiarke:D A oto fotki:

af090d2537cb77e3m.jpg

cd1a9a09b8a8bd94m.jpg

URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2e44e0e469900c0.html]c2e44e0e469900c0m.jpg[/url]

8fad586a6f7fddfbm.jpg

76350fef2bc209ccm.jpg

fecd81351dcad359m.jpg

503b1f3caa356d26m.jpg

P.S. Dzieki panowie

• 4 weeks later...
Napisano

Fajnie to wygląda. Mam nadzieję, ze się jakiś flame pojawi na bokach.

Takie pytanie (jeśli ktoś zadawał, to sorry) skleiłeś całą kabinę przed włożeniem wnętrza? Nie ma później problemu z jego włożeniem?

Napisano

Fajny dafik. Itareli się bardzo nie postarało bo tylko kabina jest nowa a reszte części tak jak w 95XF. Ale tobie bardzo ładnie ona wychodzi.

Powodzenia w dalszych pracach

• 1 month later...
Napisano

Dłuuuuugo mnie tu nie bylo. Drobna aktualka. Narazie zrobiłem jedne SS ale niedlugo bedą i drugie ;)

Po lewej stronie stare a po prawej nowe (te niebieskie).

16c798242a2a08e9m.jpg

941e0aebf13a448am.jpg

• 4 weeks later...
Napisano

Mały update. Widzac relacje jednego ze znajomych ( NobelEXC) postanowilem obnizyc tunel silnika w Dafie mecze sie rowniez ze zbiornikiem i felgami. Jak bedzie cos wiecej widac to zapodam foty.

Napisano
A co ma pieron do wiatraka? Przecież on robi volvo a ty Dafa...

Miki chodzi mi o to ze jak zobaczylem jak on obniza tunel w Volvie to naszła mnie "wena" na obnizenie tunelu

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Właśnie dziś dostałem PCV "pod choinkę" więc jutro będę budował rame do Dafa

P.S. Wesołych świąt

czekamy na efekty

• 2 weeks later...
Napisano

Maleńka aktualka

2ca1c78de7878ff0m.jpg

9b873c20ba2d9c5cm.jpg

d4cb9b4c2dea8dc9m.jpg

I mała prośba

Ma ktoś moze dostęp do zdjęć 1 2 "poprzeczki" w ramie bo nie moge sobie z nimi poradzić

Napisano

Witam

Całkiem fajnie,widze że masz kocyk z Mercedesa taki jak ja.

Pozdrawiam