Bobek Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) Pierwszy gotowy samolot na forum, pierwszy samolot z użyciem metalików, pierwszy samolot któremu zrobiłem nitowanie, pierwszy samolot od 20 lat w skali 1/72, pierwszy model który fortografowałem używając namiotu bezcieniowego (sorry ogarne to w przyszłości). Generalnie pokazuje jak jest ostro z babolami, dopiero na zdjęciu zauważyłem ze jedna kalka spłynęła niżej ale nic nie zrobię bo polakierowane, "zdjęcia wrogiem modelarza" Edytowane 14 Listopada 2018 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Wyszło w miarę ,ale fotki zawsze coś tam obnażą ! Mam kupiony ten model ,mam kupiony Alclad i będę robił ,czym rozcieńczyć Alclad i czy są z nim jakieś problemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 36 minut temu, radoslaw6363 napisał: Wyszło w miarę ,ale fotki zawsze coś tam obnażą ! Mam kupiony ten model ,mam kupiony Alclad i będę robił ,czym rozcieńczyć Alclad i czy są z nim jakieś problemy ? Alclady są tak rzadkie że nie potrzebują rozcieńczania, wlewasz do aerografu i lakierujesz. Nakładają się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi