volsebix Napisano 26 Czerwca 2019 Napisano 26 Czerwca 2019 KuKurczę, żeby nie żaluzje na chłodnicy, powiedziałbym, że to 48 a nie 72... Super !! Cytuj
sianko Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Napisano 7 Sierpnia 2019 Witam Definitywnie kończę ten model, i zarazem warsztat. Teraz myślę nad ekspozycją modelu, tzn podstawka, pokrywy silnika, płótno z ogona itp. Dzięki i resztę w galerii pokażę. 1 Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2019 Napisano 7 Sierpnia 2019 Jako wierny fan warstatu- gratulacje. To jest kilkaset procent więcej, niż spodziewałbym się patrząc na wypraski. Po prostu nie uwierzyłbym, że można tyle z tego modelu wycisnąć Oglądanie kolejnych etapów było dla mnie frajdą, więc- dziękuję. PS- teraz powinien wyskoczyć ktoś z wiadomością, że w tym akurat egzemplarzu kabina strzelca wyglądała zupełnie inaczej Cytuj
sianko Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Napisano 8 Sierpnia 2019 17 godzin temu, LordDisneyland napisał: Jako wierny fan warstatu- gratulacje. To jest kilkaset procent więcej, niż spodziewałbym się patrząc na wypraski. Po prostu nie uwierzyłbym, że można tyle z tego modelu wycisnąć Oglądanie kolejnych etapów było dla mnie frajdą, więc- dziękuję. PS- teraz powinien wyskoczyć ktoś z wiadomością, że w tym akurat egzemplarzu kabina strzelca wyglądała zupełnie inaczej Dzięki , no cóż kabina strzelca miała przypominać kabinę strzelca w tym że egzemplarzu, głównym mankamentem jest brak szczerbinki tudzież muszki na wylocie lufy- już mi się nie chciało tego robić Cytuj
spiton Napisano 8 Sierpnia 2019 Napisano 8 Sierpnia 2019 genialny. Bardzo lubię twój wyjątkowy styl. Zdecydowanie naleŻysz do ekskluzywnego bardzo wąskiego grona artystów modelarstwa!! Cytuj
Wachmistrz Napisano 14 Sierpnia 2019 Napisano 14 Sierpnia 2019 Mocna rzecz. Szczerze i z całym przekonaniem podziwiam Twoją pracę. Ja mam DH9 w 1/48, ale minie jeszcze trochę czasu, zanim się do niego zabiorę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi