volsebix Napisano 26 Czerwca 2019 Share Napisano 26 Czerwca 2019 KuKurczę, żeby nie żaluzje na chłodnicy, powiedziałbym, że to 48 a nie 72... Super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Czerwca 2019 Share Napisano 26 Czerwca 2019 Przepiękny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Witam Definitywnie kończę ten model, i zarazem warsztat. Teraz myślę nad ekspozycją modelu, tzn podstawka, pokrywy silnika, płótno z ogona itp. Dzięki i resztę w galerii pokażę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Jako wierny fan warstatu- gratulacje. To jest kilkaset procent więcej, niż spodziewałbym się patrząc na wypraski. Po prostu nie uwierzyłbym, że można tyle z tego modelu wycisnąć Oglądanie kolejnych etapów było dla mnie frajdą, więc- dziękuję. PS- teraz powinien wyskoczyć ktoś z wiadomością, że w tym akurat egzemplarzu kabina strzelca wyglądała zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2019 17 godzin temu, LordDisneyland napisał: Jako wierny fan warstatu- gratulacje. To jest kilkaset procent więcej, niż spodziewałbym się patrząc na wypraski. Po prostu nie uwierzyłbym, że można tyle z tego modelu wycisnąć Oglądanie kolejnych etapów było dla mnie frajdą, więc- dziękuję. PS- teraz powinien wyskoczyć ktoś z wiadomością, że w tym akurat egzemplarzu kabina strzelca wyglądała zupełnie inaczej Dzięki , no cóż kabina strzelca miała przypominać kabinę strzelca w tym że egzemplarzu, głównym mankamentem jest brak szczerbinki tudzież muszki na wylocie lufy- już mi się nie chciało tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 genialny. Bardzo lubię twój wyjątkowy styl. Zdecydowanie naleŻysz do ekskluzywnego bardzo wąskiego grona artystów modelarstwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Mocna rzecz. Szczerze i z całym przekonaniem podziwiam Twoją pracę. Ja mam DH9 w 1/48, ale minie jeszcze trochę czasu, zanim się do niego zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi