Marudek Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Witam, Jakiś czas temu zabrałem się za model czołgu w skali 1:144. To miał być model "relaksacyjny" na góra tydzień pracy, a skończyło się jak zwykle - upgrade wszystkiego. Od siebie dodałem całe wnętrze, boki wanny, oddzielne koła i gąsienice. Tak wygląda model Dragona: A tak mój upgrade: Potem było już z górki: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 12 Lutego 2019 Share Napisano 12 Lutego 2019 Wyszedł lepiej od mojego w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Ładny maluszek, lufę też wymieniałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Fajny mikrus! Ale kamulce na torowisku chyba jednak zbyt grube... Musiały ci się już nazbierać całe pudła elementów, których nie wykorzystujesz z zestawów...ba- wiele zestawów, z których wykorzystałeś dwie-trzy części W sumie jak o tym pomyśleć, to aż człowieka zgroza przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 W dniu 12.02.2019 o 19:55, Kvaot napisał: Wyszedł lepiej od mojego w 1:35 To rzuć w diabły modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Marca 2019 Autor Share Napisano 11 Marca 2019 Hej, Sorry, dopiero zauważyłem Wasze wpisy Tak, lufa to kawałek igły - bodajże 0,45 mm. A tłuczeń to najlepsze co mogłem znaleźć w kuchni Jak już dojdę do budowy większej dioramki kolejowej w 1:144 to zainwestuję w tłuczeń od skali N. No niestety to prawda - mam sporo modelarskiego złomu (dwa kartony). Np z aktualnie budowanego modelu RWD-6 użyłem jedynie połówek kadłuba i to jeszcze zmodyfikowanych Resztę części pewnie wywalę bo z nich raczej nic się nie da zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2019 Share Napisano 11 Marca 2019 Niczego nie wyrzucaj! Wszystko się przyda! Rób jakieś freestylowe konstrukty post-apo, tam niedoskonałości nie rażą, wręcz przeciwnie PS Skoro siedziśz głęboko w 144 i zazwyczaj upiększasz modele podstawkami, może zainwestuj w piasek dla szynszyli- drobniutki jest, tani, opakowanie za 5zł [1,5l] starczy na lata. I drobna rada- nie oddychaj zbyt głęboko, kiedy będziesz go używał, cholerstwo potrafi zaskoczyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Marca 2019 Autor Share Napisano 11 Marca 2019 O! Dzięki za radę - chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi