hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2018 przez hiczbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Malowanie farbami Tamiya, Gunze, Alclad II. Dodatki BIG ED'a. Czas pracy: około pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Samolot sklejony i pomalowany, w miarę... Poza tym nie potrafię niczego dobrego napisać. Ślady łączenia na zbiornikach paliwa i rakiecie, krzywo wklejona owiewka, brak jakichkolwiek chyba prób zróżnicowania powierzchni kamuflażu czy nawet kabiny, brak jakichkolwiek waloryzacji we wnękach podwozia - długo by można wymieniać. Piękny zestaw zrobiła Tamka, ale nie potrafiłeś tego wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Owiewka nie jest wklejana, aby móc ja otwierać. Jeżeli chodzi o kamuflaż to był robiony preshading trzema kolorami: czarny, biały i jasnobrązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Witam , w pierwszej galerii . Dla mnie w deche , małe potknięcia nie umniejszają ogólnego wrażenia . Bardzo mi się podoba . Pozdrawiam Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 dzięki Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Dodam jeszcze druga stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Pierwsze wrażenie pozytywne, przyjemnie ogląda się galerię. Muszę jednak zgodzić się z Solo, że niektóre detale można było bardziej dopieścić. Tak czy inaczej gratuluję ukończenia ładnego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 Tak, na pewno mogłem zlikwidować łączenia na zbiornikach, jakoś uszło to mojej uwadze, ale dzięki za konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 A mnie się bardzo podoba. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Model niezły, ale krzywo umieszczone litery i cyfry kodowe na stateczniku pionowym trochę psują ogólne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi