GreGG24 Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Robiąc Hueya, stwierdziłem, że mógłbym jeszcze coś równolegle na szybko zlepić. Ostatecznie skleiłem biedronkowego Spitfajera Mk. I. Zasadniczo z pudełka, kalkomanie Model Master. Model prosty, bardzo pasowny, choć linie podziału przypominają raczej starego Matchboxa. P.S. Model ma zrobioną antenę, jednak przy rozjaśnianiu zdjęć trochę zniknęła. Ale to w końcu 0,01mm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Śliczny spit, i w fajnym malowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Ładne kolorki. W realu też takie czy pokdkręcone w programie? Jak takie same to czym malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Fajnie fajnie. Coś tam chyba z kaleczkami nie tak na stateczniku pionowym bo odstają leciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 12 godzin temu, panDespota napisał: Ładne kolorki. W realu też takie czy pokdkręcone w programie? Jak takie same to czym malowane? Dzięki. Nie podkręcałem przy obróbce. Malowany DG XF-81 z Tamiyi, reszta to Gunze. Najbardziej mi odpowiadają te odcienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 11 godzin temu, Abominus napisał: Fajnie fajnie. Coś tam chyba z kaleczkami nie tak na stateczniku pionowym bo odstają leciutko. Fakt. Miałem lekko oszlifować i podretuszować czerwonym. Zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi