GreGG24 Napisano 5 Grudnia 2018 Napisano 5 Grudnia 2018 Robiąc Hueya, stwierdziłem, że mógłbym jeszcze coś równolegle na szybko zlepić. Ostatecznie skleiłem biedronkowego Spitfajera Mk. I. Zasadniczo z pudełka, kalkomanie Model Master. Model prosty, bardzo pasowny, choć linie podziału przypominają raczej starego Matchboxa. P.S. Model ma zrobioną antenę, jednak przy rozjaśnianiu zdjęć trochę zniknęła. Ale to w końcu 0,01mm 1 1 Cytuj
panDespota Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Ładne kolorki. W realu też takie czy pokdkręcone w programie? Jak takie same to czym malowane? Cytuj
Abominus Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Fajnie fajnie. Coś tam chyba z kaleczkami nie tak na stateczniku pionowym bo odstają leciutko. Cytuj
GreGG24 Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Napisano 12 Grudnia 2018 12 godzin temu, panDespota napisał: Ładne kolorki. W realu też takie czy pokdkręcone w programie? Jak takie same to czym malowane? Dzięki. Nie podkręcałem przy obróbce. Malowany DG XF-81 z Tamiyi, reszta to Gunze. Najbardziej mi odpowiadają te odcienie. 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Napisano 12 Grudnia 2018 11 godzin temu, Abominus napisał: Fajnie fajnie. Coś tam chyba z kaleczkami nie tak na stateczniku pionowym bo odstają leciutko. Fakt. Miałem lekko oszlifować i podretuszować czerwonym. Zapomniałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi