Lanczyslaw Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Część wszystkim jako że dawno nic tu nie wstawiałem wrzucam ostatnie wypociny to już drugi taki sam model na tym forum zrobiłem specjalnie go pod inne techniki i zobaczyć swój progres serdecznie zapraszam do oglądania i wszelkie komentarze mile widziane Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Lanczyslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Ladny model, dobrze sie ogląd, popraw jednak tytul i napisz skale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Skala już jest reszta to nie wiem o co kaman ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Producent? BTW model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Baza przyzwoita, oleje trochę słabiej - za słabo rozmyte. Ale tym piżdżącym zielonym to go dojechałeś. Nie dość że jak wcześniej pisałem za mało rozmyty to moim zdaniem nietrafiony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Oleje jeśli chodzi o nie to ich nie dawałem sporadycznie by nie zalać modelu) zstąpiłem punktowymi filtrami a a reszta to robota liqid pigment a jeśli chodzi o kolor to jest seria miga którą sam osobiście uważam za bardzo dobrą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Ale mega potwór. Zawsze mi się takie pojazdy podobały !! Znakomite wykonanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi