Sjmport Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego 10 godzin temu, Cypis napisał: wbiję się w temat , interesuje mnie ja wyszukujecie na Ali , bo ich system kategorii to dla mnie porażka , jak wpisuje co mnie interesuje to wyskakuje milion różnego barachła , Np po polsku wpisuje popiersia fantasy i większość ofert się zgadza. Wchodzę czasem w jedną i przewijając w dół pokazuje mi proponowane. Z pancerka podaje np. Sherman 1/72 i większość się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Tego mi brakowało : Tiger Models announces a new 1/35 Tiger A kit featuring: Optional opening and closing of loader and commander hatches photo-etched parts for added detail metal barrel, with the middle section crafted from hard aluminium alloy in a single precision-machined piece Semi-articulated tracks for straightforward assembly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września W dniu 2.05.2024 o 16:01, _OldMan_ napisał: Tego mi brakowało : Tiger Models announces a new 1/35 Tiger A kit featuring: Optional opening and closing of loader and commander hatches photo-etched parts for added detail metal barrel, with the middle section crafted from hard aluminium alloy in a single precision-machined piece Semi-articulated tracks for straightforward assembly In-box https://www.themodellingnews.com/2024/09/another-tiger-but-not-your-typical.html Model dla początkujących, takie skrzyżowanie bardzo starej Tamiyi z Italeri. Słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi