nn31 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Chyba trzeba jeszcze raz kalki potraktować płynem zmiękczającym. Potem bezbarwny dosyć grubo, żeby było z czego spolerować. Na koniec jeszcze raz odbłyśniki lamp poprawić chromem, bo po bezbarwnym robi się srebrno- szary. Fajnie wybrudzone podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Bardzo powoli brnę z projektem do końca. Powstała podstawka pod model. Bardzo wiele rzeczy robiłem pierwszy raz i jestem średnio zadowolony, ale dużo się nauczyłem przy tym projekcie - kolejne będą dużo lepsze jesli chodzi o pojazdy cywilne. Jeszcze nie skończyłem prac ale na tym etapie już sporo za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Kwietnia 2020 Super Moderator Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Szkoda że nie da się pokazać ruchu. Pozwoliłem sobie przedstawić na twoim zdjęciu, o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Wow, ale fajny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi