RH Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Teraz coś dla odmiany i do tego polonus czyli latajacy jeszcze AN-2 Wiedeńczyk ,Model wedlug mnie (mowa o wypraskach) jest wredny ale jakoś sobie poradziłem ,zmieniony silnik na żywiczny ,oraz panel z zegarami z eduarda No to do dzieła ,wybrzydzanie czas zacząć !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Jak robiłeś odciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Ja tam pancerniak jestem więc merytorycznie się nie wypowiem. Ale ogólnie podoba mi się. Do Wiedeńczyka mam swego rodzaju sympatię, z dwóch przyczyn: 1) regularnie widuję go na Pikniku Lotniczym w krakowskim Muzeum Lotnictwa (działam w GRH Południe "Polscy Spadochroniarze Wojskowi") 2) z jednym z członków załogi (tym którym nie uciekł do Austrii z resztą załogi) sierż. (później chor.) Wroną mieszkałem na jednym osiedlu wojskowo-milicyjnym w Krakowie, moi rodzice przyjaźnili się z rodziną Wronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 21:38, Tazman79 napisał: Jak robiłeś odciągi? Witam Odciągi to żyłka 0.30 wklejona na klejem CA a potem naciągana termicznie za pomocą lutownicy ,dokładnie to gorący grot przykłada sie delikatnie do żyłki oczywiście nie na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 22 godziny temu, Michal_G napisał: Ja tam pancerniak jestem więc merytorycznie się nie wypowiem. Ale ogólnie podoba mi się. Do Wiedeńczyka mam swego rodzaju sympatię, z dwóch przyczyn: 1) regularnie widuję go na Pikniku Lotniczym w krakowskim Muzeum Lotnictwa (działam w GRH Południe "Polscy Spadochroniarze Wojskowi") 2) z jednym z członków załogi (tym którym nie uciekł do Austrii z resztą załogi) sierż. (później chor.) Wroną mieszkałem na jednym osiedlu wojskowo-milicyjnym w Krakowie, moi rodzice przyjaźnili się z rodziną Wronów. Tak z ciekawości to osiedle nie bylo na Grzegórzkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 42 minuty temu, RH napisał: Tak z ciekawości to osiedle nie bylo na Grzegórzkach ? Biały Prądnik, ul. Pachońskiego i przyległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 Znam te tereny na Azorach tez były takie bloki z tego co wiem a teraz to już całkiem inna bajka w tych terenach :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi