Marudek Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Hej, Zapraszam do obejrzenia jednego z moich najnowszych modeli. Niestety w dzień po ukończeniu model uległ takiemu zniszczeniu że nawet nie znalazłem wszystkich części.. Ale zrobię sobie lepszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Marudek napisał: ... model uległ takiemu zniszczeniu że nawet nie znalazłem wszystkich części.. Ale zrobię sobie lepszy Dziecko, kot czy teściowa? 144 to dla mnie skala totalnie nieosiągalna - Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Ja sam... Przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Szkoda, że uległ katastrofie. Bardzo ładne maleństwo, aż chciałoby się mieć takiego na półce tylko w większej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 mig , modele żywiczne RWD-17W masz w dwóch skalach : 1:72 Choroszy Modelbud i 1:48 Manufaktury Modelarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 16 godzin temu, Cypis napisał: mig , modele żywiczne RWD-17W masz w dwóch skalach : 1:72 Choroszy Modelbud i 1:48 Manufaktury Modelarskiej. Wiem, że Choroszy Modelbud robi modele RWD-17W i nie tylko W. Tyle że jest to żywica i to dość słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi