Kvaot Napisano 12 Lutego 2019 Share Napisano 12 Lutego 2019 Hej! Jako, że ostatnio mam mało czasu na cokolwiek, nie mogę kontynuować swoich głównych projektów. Jednak dostałem na urodziny taki mały słodki zestawik i mam zamiar wykonać oba modele w malowaniu polskim i czeskim. Model wykonam z pudła, nie będę dodawał raczej takich fajnych bajerów jak kolega wykonujący syryjską wersję piętnastki. Tutaj zawartość pudełka A tutaj samolot w porównaniu z Łodzią z Gokstad w skali 1:72 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 12 Lutego 2019 Autor Share Napisano 12 Lutego 2019 Na dzisiaj chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Pamietaj żeby dociążyć przód, bo Eudarowska instrukcja niestety tego nie przewiduje a efekt później jest taki:Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 13 Lutego 2019 Autor Share Napisano 13 Lutego 2019 O kurde, zupełnie nie pomyślałem o tym przy sklejaniu kadłuba, ale jeszcze nie zakleiłem dziury przedniego podwozia, także nic straconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 11 Marca 2019 Autor Share Napisano 11 Marca 2019 Wrzucam szybką aktualizację, miałem mało czasu na grzebanie, więc jak siadłem to cięgiem zrobiłem prawie całość, z przyczyn różnych musiałem zmienić założenie i zamiast naszego polskiego Miga będzie koreański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Wczoraj ten zestaw mi przyszedł i niebawem będę coś przy nim dłubał. Malowanie srebrne i zielono-brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Sympatyczne mikruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi